Dezvoltare/Ro

From OpenTTD
Revision as of 13:13, 24 May 2015 by Istivite (Talk | contribs)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search


BlackBook Ro.png

Manualul de Dezvoltare OpenTTD OpenTTD este un proiect open source, publicat sub GPL. Puteți vedea codul sursă online sau să descărcați cel mai nou copac folosind. SVN. Dacă modificați sursa puteți posta un fișier diff cu schimbările voastre în tracker-ul de patch-uri.

Dezvoltare

Obiective - Obiectivele de termen lung pentru OpenTTD, acestea sunt declarațiile de misiune care ar trebui să ajute la definirea marginilor dezvoltării pentru OpenTTd în viitor.

Dezvoltări recente și actuale arată dezvoltările în trunchi de la ultima lansare majoră precum și scopul crengilor în depozitul SVN.

Lista obiectivelor conține sarcini care nu necesită nicio cunoștință detaliată a codului de bază OpenTTD. Uitați-vă aici dacă doriți să deveniți implicat în dezvoltarea OpenTTD, dar nu sunteți sigur cu ce sarcină să începeți.

Ultimele schimbări la copacul SVN OpenTTD sunt pe serviciul cia.navi.cx (RSS feed de asemenea disponibil)

Programare

Subproiecte

Documentație despre dezvoltare

Ajutor cu programarea

În lista de mai jos se află niște sfaturi și bucățele ca să te ajute să programezi/depanezi și să îți ai patch-urile acceptate rapid și fără probleme la sursă

  • Regulile de programare - pentru a menține un simțământ coerent codului, vă rugăm să programați patch-urile în stilul prezentat
  • Depanarea
  • Strings - cu sistemul de string-uri nefiind prea prietenos pentru utilizator, asta ar putea să vă ajute pe parcurs

Diverse

Personal tools