Construir drassanes/Ca

From OpenTTD
Jump to: navigation, search


Instruccions a fons

Les drassanes són llocs on es pot comprar un barco. S’utilitzen també per a el servei de manteniment dels vaixells, i pot, a més, vendre els vaixells que no necessite.

En aquest tutorial es suposa que ja ha planejat una nova ruta marítima i que ja ha construit un port apropiat.

Contents

Unes drassanes.

Trobar una ubicació apropiada

Les drassanes s’han de col·locar en caselles d’aigua i els vaixells han de poder accedir a ells des d’ambdós costats. Les drassanes tenen dos quadres de llarg i els vaixells entren i ixen d’ells pels dos costats més estrets.

Pel fet que els vaixells han de visitar regularment les drassanes per al servei de manteniment, és útil col·locar-los en algun lloc al llarg de les rutes a prendre. Si no pot conèixer la ruta exacta a prendre, n’hi ha prou amb col·locar les drassanes en algun lloc prop del port.

Construir uns drassanes

  1. Òbriga la barra d'eines Construcció de canals fent clic en el botó Construir ports Dock build button.png.
    la barra d'eines Construcció de canals
  2. Faça clic en el botó Construir drassana Build dockdepot.png. Apareixerà una finestra Drassana, que li permetrà seleccionar la orientació. Recorde que pot fer clicodret sobre qualsevol botó si desitja obtenir una descripció del que fa.
    La finestra per a col·locar la drassana.
  3. Seleccione l’orientació preferida a la finestra drassana.
  4. Dos quadros blancs indicaran la futura ubicació de la drassana. Moga el ratolí per a triar la ubicació i després faça clic amb el botó esquerre del ratolí per a col·locar la drassana.
    Seleccione la ubicació per a la drassana. Recorde que ha de mantenir tant l’entrada com l’eixida accessibles.
La nostra drassana de nova construcció, prop d’un port.

I això és tot el que hi ha sobre construir una drassana! Abans de comprar un vaixell, col·locarem unes boies per a indicar-li la ruta que ha de realitzar al nostre vaixell.

Següent: Col·locar boies »

Personal tools