Construir estacions d'autobús i molls de càrrega/Ca

From OpenTTD
Jump to: navigation, search


Instruccions a fons

En aquest tutorial podrà aprendre com construir estacions de vehicles de carretera (parades d'autobús o molls de càrrega per a camions) i com triar un lloc adequat per a construir-les. Els vehicles de carretera són la millor manera per a portar als passatgers d’un poble a un altre o inclús d’un costat a un altre dins del poble. Una vegada que li agarre el truc a la construcció de rutes senzilles, pot utilitzar els vehicles de carretera també per a altres coses.

Contents

Trobar una ubicació apropiada

Una població

Faça clicoarrossegar amb el botó dret del ratolí per a desplaçar-se pel mapa. Busque un grup de cases (o siga, una població). Cada població té un nom que es mostra en el centre de la mateixa, seguit d’una xifra entre parèntesis que indica el nombre d'habitants. Tracte de trobar una població de 500 habitants o més.

Construir parades d’autobús

  1. Faça clic en el botó Construeix carreteres Roadcnstr.png. Una nova barra d'eines amb més botons apareixerà. Aquests botons estan tots relacionats amb la construcció de serveis basats en la carretera.
    Barra d'eines Construcció de Carreteres
  2. Faça clic en el botó Construeix estacions d’autobús BsStp.png. Apareixerà la finestra Orientació Parada d’Autobús, amb sis opcions per a orientar la seua estació d’autobusos.
  3. Busque una casella lliure al costat d'una carretera, prop d’algunes cases.
  4. Faça clic en el botó amb l’orientació correcta de manera que la seua estació d’autobusos tinga la seua entrada situada cap a la carretera.
  5. Faça clicoesquerra en la casella triada per a construir l’estació d’autobusos. Veurà que apareix una xifra roja surant que indica la quantitat de diners que acaba de gastar. Si ha col·locat l’estació amb l’orientació correcta veurà que la carretera s’ha ampliat fins a l’entrada de la seua estació. A més de construir-la en un terreny pla també pot construir-la en una pendent.
  6. Repetisca aquest procediment per a construir una altra parada d’autobusos en una part diferent de la ciutat.
Personal tools