Editorul de scenarii/Ro

From OpenTTD
Jump to: navigation, search


Editorul de scenarii în OpenTTD este o unealtă care vă permite să vă creați propriile scenarii pentru OpenTTD. Poate edita și crea scenarii în toate patru climatele. Îi permite peisajului să fie generat aleatoriu, orașe și industrii pot fi de asemenea amplasate aleatoriu, permițând scenariilor să fie create relativ ușor.

Un scenariu generat poate fi editat mai mult prin adăugarea sau modificarea orașelor, industriilor, șoselelor și canalelor navigabile, sau prin teraformare în plus. Din moment ce nu există companii în editoriul de scenarii nu este posibil să creați lucruri care sunt exclusive companiei care le-a construit. Asta se aplică de exemplu la liniile de tren și aeroporturi.

Este posibil să expandați orașele la cele mai mari dimensiuni posibile. Editorul de scenarii poate fi pornit direct cu opțiunea -e.

Pornit din meniul principal, editorul de scenarii generează o hartă goală și plată. Ca să puteți genera altă hartă sau să schimbați dimensiunile hărții puteți folosi funcția de generare de hartă:

Se generate map.png

Istorie

Editorul de scenarii nu a fost prezent în originalul Transport Tycoon din 1994, dar a fost introdus în pachetul său de expansiune, World Editor. A rămas în TTD, deci a fost în OpenTTD din start, și de atunci primind multe actualizări.

Vezi și

Personal tools