User talk:Parody

From OpenTTD
Jump to: navigation, search

ToC

Thanks for helping with the table of contents. Zojj 02:37, 11 May 2007 (CEST)

You're welcome, of course! :-) --Parody 19:14, 14 May 2007 (CEST)

vertalingen

Ik zie dat je een voor een heleboel paginas een kopie hebt aangemaakt voor de vertaling. Dit is prima, maar ben je ook van plan deze paginas allemaal zelf te gaan vertalen? Zo niet, dan kun je beter wachten tot de huidige paginas vertaald zijn voor je meer paginas aanmaakt. Een kopie van de engelse pagina on een nederlandse titel is niet de bedoeling. Yexo 16:32, 20 March 2011 (UTC)

Komt goed: volgens mij heb ik de "Vertaling/Nl"-macro boven al die nieuwe pagina's gezet. Ik kijk met regelmaat op de lijst van pagina's die nog vertaald moeten worden. En als ik het niet doe komt er ook nog wel een ander langs is mijn ervaring ondertussen. :-) --Parody 16:36, 20 March 2011 (UTC)
Nog een puntje om dit gelijk te doen: ik heb gemerkt dat er af en toe verschillen zijn hoe de (Nederlandse) pagina's genoemd worden. De aangemaakte pagina's staan al in de inhoudsopgave, dus dat voorkomt dubbele vertalingen. Bijvoorbeeld Stad/Nl (had ik zelf verzonnen) en Gemeente/Nl (was er al, maar had ik niet gezien). Gelukkig was avd zo vriendelijk om dit al op te merken en te fixen. Daarnaast heb ik zelf met regelmaat wel ergens een kwartiertje om een stukje te vertalen, en als ik nog een pagina aan moet maken is dat voor mij een drempel. --Parody 16:42, 20 March 2011 (UTC)
Uitstekend. Er kwamen afgelopen week echter wat paginas tevoorschijn onder een (ik dacht) Russische titel die in oktober aangemaakt waren maar waar nog geen zin van vertaald was. Dat wilde ik hier voorkomen. Ik had nog niet gekeken wat je verder al gedaan had op de wiki, ik zie nu dat je al heel wat vertaald hebt. Bedankt en ga zo door :) Yexo 16:52, 20 March 2011 (UTC)
Graag gedaan, ik doe m'n best. Als je je verveelt: er staan nog wat pagina's klaar om vertaald te worden van Engels naar Nederlands... ;-) --Parody 17:01, 20 March 2011 (UTC)
Personal tools