Construcció d'aeroports/Ca

From OpenTTD
Jump to: navigation, search


Quan haja de connectar els pobles o les ciutats a distàncies molt llargues, els avions li seran de gran utilitat. Construir aeroports és necessari perquè els avions pugan aterrar-hi.

Contents

Primers passos

Premeu el botó Construir aeroports Airport build button.png de la barra de menú per començar la construcció. Apareixerà la barra d'eines Aeroports.

Barra d'eines Aeroports.

Barra d'eines Aeroports

Podeu trobar els següents botons, d'esquerra a dreta:

  • Build airport.png Bottó construeix aeroports: Per a obrir la finestra d'aeroports i triar el tipus que en voleu construir.
  • Clear title.png Botó enderroca

Tipus d'aeroports

Article principal: Aeroports

Amb el temps tindreu més i més tipus d'aeroports per triar. En els primers anys, la selecció estarà prou limitada. Quan hajau fet l'elecció haureu de trobar un lloc adequat, per construir hi l'aeroport.

The Airport Selection Menu

Quan necessiteu ampliar l'aeroport per poder atendre a tots els avions, primer heu d'assegurar-vos que totes les caselles sobre les quals penseu construir l'aeroport són planes, després, heu d'eliminar l'aeroport buit (el nom de l'aeroport romandrà temporalment, en gris). Col·loqueu el nou aeroport prop d'on estava l'aeroport eliminat (el nom de l'aeroport tornarà a tindre el color assignat a la seua empresa). En aquest moment, tots els avions que tenien dins del seu itinerari l'aeroport eliminat, automàticament el tornaran a tindre inclós.

Comprar avions

Article principal: Avions

Un cop construït l'aeroport, podeu comprar avions. Per a això, cliqueu en un dels hangars d'avions per mostrar la finestra Hangar de l'aeroport (posa Aeroport hangar). A continuació premeu el botó Nou avió. Apareixerà una nova finestra amb una llista dels diferents avions que podeu comprar. Seleccioneu un que cregueu necessari i premeu el botó Compra avió de la part inferior d'aquesta finestra. Apareixerà l'avió dins d'una de les caselles de la graella de l'hangar i s'obrirà la finestra de l'avió. Doneu-li ordres (o reformeu-la si és necessari). Feu clic al botó on posa Parat de color vermell per posar en marxa l'avió!

Personal tools