Repülőterek építése/Hu

From OpenTTD
Jump to: navigation, search


Bővebb leírások

A repülőtereket a repülőgépek használják felszállásra, landolásra, ki- és berakodásra, valamint járműjavításra. Bár a repülőtér megépítése és a repülőgépek megvétele kicsit sokba kerül, egész könnyű a használatuk, mert a repülőgépeknek nem kell utakat, vasutat építeni ahhoz, hogy egyik repülőtértől a másikig eljussanak. A repülőgépek elég nyereségesek is lehetnek, miután létrehozol néhány légiszolgáltatást.

Ebben a fejezetben megtudhatod, hogyan építs repülőteret, és hogyan találd meg a legjobb helyet az elhelyezéséhez.

Kis repülőtér Gahattan Springs-ben

Építsünk repülőteret

1. Kattints a Repülőtér építése Manual html 1ae92703.png gombra a menüsoron. Ez megnyitja a Repülőterek eszköztárat.
A Repülőterek eszköztár

Jó tudni: minden gombról rövid ismertetőt kaphatsz, ha az egeret két másodpercig fölötte tartod.

2. Kattints a Repülőtér építése Build airport.png gombra. Ez egy új ablakot nyit meg, a Repülőtér beállítása ablakot.

3. Ebből az ablakból tudod kijelölni a repülőtérnek azt a fajtáját, amelyiket meg szeretnél építeni. A játék kezdetén csak a kis repülőtér elérhető (a repülőtér típusait a Repülőterek c. lap ismerteti). Most beérjük a kis repülőtérrel, így azt jelöljük ki.

4. A repülőtér építésére alkamas terület megtalálásához érdemes bekapcsolni a Lefedett terület mutatása funkciót.
A Lefedett terület mutatása funkció be van kapcsolva

5. Ha mozgatod az egérkurzort a terep fölött, néhány fehér négyzet jelzi a repülőtér jövőbeli helyét. A lila mezők azt jelzik, hogy melyik gazdasági épület vagy házak fogják használni a repülőteredet:

  • Ha gazdasági repülőteret szeretnél építeni, elég az Elfogad és a Termel információra figyelni a Repülőtér beállítása ablak alján. Győződj meg arról, hogy a szállítani kívánt rakomány ott van a listán.
  • Ha utasok számára szeretnél repülőteret építeni, hasznos olyan helyet választani, ahol a lila négyzetek annyi házat fednek le, amennyit csak lehet. A lila négyzeteken kívül eső házak nem használják a repülőteret.
    Repülőtér építésére alkalmas hely

6. Ha elégedett vagy a hellyel, csak kattints egyet a repülőtér megépítéséhez (lehetséges, hogy előbb rendezned kell a területet kicsit, hogy a terület alkalmassá váljon).

7. Ismételd a 3-6. lépéseket, ha több repülőteret szeretnél építeni. A légiszolgáltatás beindításához legalább két repülőtérre van szükséged!


És most, hogy megépítettük a repülőtereket, ideje repülőgépet venni. Következő: Repülőgép vétele és eladása »

Personal tools