Vasúti pályaépítő eszköztár áttekintés
Ikon Művelet Gyors-billentyű Leírás
/File/en/Manual/Build rail.png Pályafektetés 1,2,3,4 A kiválasztott irányban pályát épít kattintásra is, egérhúzásra is. Bár nem olyan hatékony, mint a Vasúti pálya építése egyszerűsített módon.
/File/en/Manual/Build autorail.png Egyszerűsített vasúti pályaépítés A vagy 5 Igencsak hatékony eszköz bármely irányban történő pályaépítéshez. Ugyanakkor használata eleinte nehézkes lehet. Folyamatosan nyomva tartott Ctrl gombbal könnyen el is távolítja a pályát.
/File/en/Manual/Clear title.png Terület megtisztítása 6 A dinamit-eszköz a játékmezők megtisztítására használatos, akár olyan pályán, amit hibásan építettél meg, akár bármi (de nem minden) másra, ami útban van. Használatával légy óvatos, már csak azért is, mert ha állomásra kattintasz vele, az egész állomást eltávolítja, ha vonat nincs ott. Állomás apránkénti eltávolításához használd a következő eszközöket: /File/en/Manual/Build station.png +/File/en/Manual/Toggle clear active.png
/File/en/Manual/Build traindepot.png Vasúti járműtelep építése 7 Megnyitja a Járműtelep helyzete ablakot, hogy kiválaszthasd a járműtelep tájolását.
/File/en/Manual/Build waypoint.png Ellenőrzőpont építése 8 Ellenőrzőpont építését teszi lehetővé a sínen.
/File/en/Manual/Build station.png Állomás építése 9 A Vasútállomások építése ablakot nyitja meg az állomás tájolásának és méretének kiválasztásához.
/File/en/Manual/Place signal.png Vasúti jelzők építése S Vasúti jelzők elhelyezését teszi lehetővé a pályán.
/File/en/Manual/Build bridge.png Vasúti híd építése B Hidak építését teszi lehetővé.
/File/en/Manual/Build traintunnel.png Vasúti alagút építése T Vasúti alagút építését teszi lehetővé.
/File/en/Manual/Toggle clear active.png Váltás építés/felszedés között R Azután kattints rá, hogy kijelölted az vasútépítő eszköztáron azt a tárgyat, amit el szeretnél távolítani. Például jelzők egyenkénti eltávolításához, vagy vasútállomás részeinek eltávolítására használatos.
/File/en/Manual/Convert rail.png Sínek átalakítása a kiválasztott típusra C Konvertálja a pályát, vasútállomást, járműtelepet a kiválasztott típusra.